Wanneer komt Avatar 2 op Disney+? Alles wat we tot nu toe weten (2024)

Geen reactiesFilm- en tv-nieuws

avatar 2 or Avatar: De weg van het water zoals het officieel heet, werd in december 2022 wereldwijd in de bioscopen uitgebracht.

In de tijd die sindsdien is verstreken, heeft het meer dan $ 2 MILJARD aan de kassa opgebracht en werd het gemakkelijk een van de grootste films van het jaar, ondanks dat het ook een van de duurste ooit gemaakt was.

Dus nu de theaterrun ten einde is, is het tijd om de streamingplatforms te bereiken.


Dus waar kun je kijken avatar 2?

Ik heb goed en slecht nieuws, helaas Avatar: De weg van het water zal binnenkort niet op Netflix verschijnen.

Het goede nieuws is echter dat het langverwachte vervolg zal zijn beschikbaar om te streamen op Disney+ vanaf 7 juni 2023.

Het langverwachte tweede deel van de geliefde fantasiefilm komt er eindelijk aan en al je favoriete inwoners van Pandora keren terug.

Als je nog geen Disney+-abonnee bent, is dit nu de perfecte tijd om je aan te melden. In aanvulling op avatar 2, Disney+ heeft een indrukwekkende reeks originele inhoud, waaronder films en shows zoals Zal trent, Abbott Basisschool en Wakanda voor altijd.

Zet dus nu vast in je agenda als je wilt kijken avatar 2 en zie de Na'vi weer in actie!

Avatar 2 officiële trailer

Avatar: gratis de weg van het water?

Ik zou niemand aanraden om illegale streams te gebruiken. In plaats daarvan kunt u meld je aan voor Disney+ voor een kleine initiële vergoeding en annuleer dan voordat u de volgende maand in rekening wordt gebracht.

Hiermee krijgt u toegang tot Avatar: De weg van het water en alle andere geweldige content die Disney+ te bieden heeft.

Af en toe stelt Disney+ zijn streamingdienst gratis open. Dit is een paar keer gebeurd sinds de service is gelanceerd, zoals toen ze niet-abonnees toestonden om te kijken GRATIS KEREL (21 sept. 2021) dus het is de moeite waard om in de gaten te houden.

Als er een vrije dag/weekend wordt aangekondigd, wees dan zeker aanmelden en profiteer ervan!

Wanneer komt Avatar 2 op Disney+? Alles wat we tot nu toe weten (1)Wanneer komt Avatar 2 op Disney+? Alles wat we tot nu toe weten (2)

Waar gaat Avatar 2 over?

Avatar: De weg van het water is een monumentale sciencefictionfilm geregisseerd en geproduceerd door de veelgeprezen James Cameron.

De film, uitgebracht door 20th Century Studios, dient als vervolg op de blockbuster uit 2009 avatar en vertegenwoordigt het tweede item in de avatar filmserie.

De film bevat een terugkerende cast, waaronder Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Joel David Moore, CCH Pounder, Giovanni Ribisi, Dileep Rao en Matt Gerald, die allemaal hun rol uit de originele film opnieuw spelen.

Sigourney Weaver keert ook terug en neemt een nieuwe rol op zich, terwijl de cast verder wordt uitgebreid met de toevoeging van Kate Winslet.

Het verhaal vervolgt de reis van Jake Sully (gespeeld door Worthington), een lid van de mensachtige soort met blauwe huid die bekend staat als de Na'vi.

Als een hernieuwde menselijke dreiging de kop opsteekt, zoeken Jake en zijn familie een toevluchtsoord bij de Metkayina-clan, een in het water levende stam op Pandora, de bewoonbare exomoon die ze hun thuis noemen.

Jake moet nu samenwerken met Neytiri en het leger van de Na'vi-race om hun huis te beschermen.

Hoeveel heeft Avatar 2 verdiend?

Vanaf mei 2023 Avatar: De weg van het water heeft in totaal $ 684.1 miljoen binnengehaald in de Verenigde Staten en Canada, gekoppeld aan maar liefst $ 1.636 miljard in andere gebieden wereldwijd.

Dit mondt uit in een indrukwekkend wereldwijd totaal van $ 2.320 miljard.

De film maakte indruk aan de kassa met een wereldwijde opening van $ 441.7 miljoen, waarmee hij werd gepositioneerd als de elfde grootste wereldwijde opening aller tijden, en de derde grootste tijdens het tijdperk van de COVID-11-pandemie. alleen achter Spider-Man aan: No Way Home ($601 miljoen) en Doctor Strange in the Multiverse of Madness ($452.4 miljoen).

De film regeert als de best verdienende film van 2022, de op twee na meest winstgevende film aller tijden, en de meest winstgevende film tijdens het pandemische tijdperk.

Op 22 januari Avatar: De weg van het water overschreed de drempel van $ 2 miljard en werd de eerste film in het pandemische tijdperk, en pas de zesde in de geschiedenis, die dit bereikte.

De film bereikte deze historische mijlpaal in slechts 40 dagen en was daarmee de op één na snelste.

Na rekening te hebben gehouden met productiebudgetten, marketing, deelname aan talent en andere kosten, wordt de nettowinst van de film geschat op meer dan $ 531 miljoen.

Meer Disney+ films?

Disney Plus heeft een indrukwekkende reeks originele inhoud, samen met schitterende Disney-films, krijg je ook toegang tot de Pixar-catalogus (Toy Story, The Incredibles, Auto's en UP) samen met het Marvel Cinematic Universe (Zwarte Panter, Kapitein Amerika, Thor enz…) en niet te vergeten alle Star Wars-films en series.

Abonnees buiten de VS profiteren ook van inhoud die normaal alleen op HULU te zien is. Onlangs de nieuwe Roofdier film Prooi gedropt op Disney+ voor niet-Amerikaanse kijkers. Het maakt de streamingdienst waarschijnlijk een betere deal voor mensen die niet in de Verenigde Staten zijn.

Ze hebben voor elk wat wils in het gezin! Als je nog geen Disney+-abonnee bent, is dit het perfecte moment om je aan te melden.

Je kunt op elk moment annuleren, dus er is geen risico, en je kunt kijken Avatar2!

Wanneer komt Avatar 2 op Disney+? Alles wat we tot nu toe weten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 6110

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.